Naplemente, búzamező majd eső...

csütörtök, július 03, 2014

Sokképes, hosszú-hangvételű bejegyzés következik :)



Mivel mostanában elég sok fotózásom van (átlag kétnaponta), így úgy gondoltam, hogy mostantól egy-egy ilyen fotózás után a képek egyetlen bejegyzésben kerülnek ki ide a Blogra. A Facebookon pedig mindig egy-egy képet kiragadva belőle ide irányítom az érdeklődőket :).

Akkor naplemente:

Ingridet családi körben már fotóztam tavaly a nagyszülőknek ajándékképpen, amit ha jól tudok boldogan fogadtak a nagyszülők. Nem olyan régen elkezdtem érdeklődni ennél-annál, hogy kinek van szép lenge fehér ruhája egy szép naplementés, búzatáblás fotózáshoz. Ingrid került képbe, így meg is beszéltük a fotózás időpontját, amit egy párszor rossz idő miatt csúsztatnunk is kellett.
Aztán múlt hét kedden azt mondtuk belevágunk! A látszólag szárnyait bontogató kis eső ellenére is. Nem várunk tovább! A fotózásra 14 éves húga kísért el bennünket akinek a segítségét a fotózásban ez úton is nagyon szépen köszönünk mindketten!
Ahogy a lányok beültek a kocsiba, abban a másodpercben megjelentek az első esőcseppek a szélvédőn :). Mondtam nem számít, ha elkezd esni, akkor is kocsikázunk egyet a környéken, felderítjük az alkalmas búzatáblákat, és így a következő napokban már célzottan érkezhetünk a földekre.
A decsi bekötőúton találtunk is egy megfelelő búzamezőt, így megálltunk, és az eső is kibírta. Egy ideig :).
Így a búzatáblás képeket kicsit viharfelhős naplementében sikerült meglőni. Szépen ki is végeztük a búzatáblát amikor pont végszóra eleredt az eső. Ekkor hirtelen ötlet támadt. Mi lenne ha a szakadó esőben bent a városban egy út kellős közepén fotóznánk?
Gyors átöltözés kezdődött a kocsiban, míg én kint az esőben, háttal a kocsinak várakoztam. Ezúton köszönet a gyors átöltözésért :).

Visszaértünk a városba, ahol is Szekszárdon a Keselyűsi utat szemeltük ki magunknak. Autók, járókelők jöttek-mentek, mi meg hárman a szakadó esőben próbáltunk érvényesülni. Ááá nem néztek minket hülyének :). Főleg akkor nem mikor Ingrid már mezítláb, harisnyában sétálgatott az aszfalton :). Ingrid nagyon jól irányítható modellnek bizonyult, így szerintem mindenképp fogunk még együtt fotózni ha olyan téma akad. Külön megemlíteném, hogy tudja melyik a jobb és a bal keze! Ez fotózásokon igen csak nagy gond szokott lenni :).

Akkor jöhetnek a képek, amik természetesen kattintással nagyíthatók:









You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Flickr Images

https://www.facebook.com/Juhasz.Kornel.Photography