Kornél a vadonban 1. rész

péntek, október 10, 2014

Új sorozat indul Kornél a vadonban címmel.

A mai nappal megkezdem a felkészülést egy régóta tervezett egy hónapos sátras, gyaloglós túrára. Az útvonalat még nem árulom el, de az időpontot már igen, valamikor 2016 nyarán lesz az esemény. Így bő másfél évem van felkészülni a dologra. Addig sok-sok felszerelést ezt-azt fogok tesztelni, finomodik a felszerelés, hogy a lehető legkönnyebb, legkisebb csomagot kelljen majd végül magammal cipeljem.

A mai napon munkaidő letelte után egyből irány Salgóbánya! Egy Salgótarján feletti kis erdei falucska. Itt fogunk eltölteni két éjszakát sátorozva, túrázva. Ez a környék ad otthont most hétvégén a Medvesi Fotós Maratonnak, így sok szép helyre elkalauzolnak bennünket.
Sok szép képet nem ígérhetek, mert terveim szerint fényképezőt most nem fogok magammal vinni, a hangsúly a sátrazáson és a túrázáson lesz.

Ami viszont fontos és a felkészülés része, hogy minden este fogok bejegyzést írni ide a blogba! Így már ma késő este is várhattok egy táborépítés utáni posztot. Ez 23-24 óra körül várható, mert későn fogunk odaérni.

Másfél hete meg is jött az új hálózsákom, amivel -7, -9 fokig kényelmesen el fogok tudni aludni.

Az élelmiszer csomag is összeállt persze alaposan túlbiztosítva. Lehet hogy egy hétig is el lehetne belőle élni :)

Egyenlőre most ennyi, este ha a térerő istene is úgy akarja, jelentkezem. Bár ott is be vagyok biztosítva két szolgáltató mobilinternetével is.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Like us on Facebook

Flickr Images

https://www.facebook.com/Juhasz.Kornel.Photography