Első aktfotózásom képei

péntek, július 11, 2014

Egy szende, visszafogott lány képei következnek...


Kitalálok most egy nevet. Legyen Eszter. Csak hogy néven tudjam nevezni.

Szóval Esztert nem olyan régen ismertem meg. Ha az ember találkozik vele itt-ott, vagy ismeri, akkor egy szolid, elegáns stílusú lányként ismerheti. Ezért is lepett meg nagyon, hogy ezt a fotózást össze tudtuk hozni vele. Tetszett nagyon a hozzáállása. Azt mondta egyszer élünk, kíváncsi volt mit hozok ki belőle. És egy pillanatig sem bánta meg. Már a fotózás alatt mutattam neki a készülő képeket, és szó szerint alig hitt a szemének. El sem hitte, hogy egyáltalán ő van a képeken, pedig de bizony.



Miután elküldtem neki ezt a 10db kiválasztott képet így utómunkázva, ezeket a visszajelzéseket kaptam:

"Most néztem meg a képeket, egyik ámulatból a másikba esem.
Nagyon tetszenek, tényleg mintha nem is én lennék."

"Még mindig hihetetlen, hogy én vagyok a képeken."


Én azt mondom, hogy mindenkiben ott rejlik egy rejtett én, egy megbúvó gondoltat, hogy akár rólam is készülhetnének ilyen jó képek! Így ne habozzatok, jelentkezzetek e-mailben vagy facebookon, a diszkréció, névtelenség és arctalanság maximálisan biztosított (elérhetőségek az oldal tetején). Ehhez hasonló képeket például helyileg szinte bárhol meg lehet csinálni. Ezek például egy raktárépületben készültek nappal.

És akkor a többi kép:
/Természetesen mindegyik kattintással nagyítható/


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szép jó napot!!
    39 évesen készültek rólam ilyen, illetve ehhez hasonló akt képek amilyenek az "Első aktfotózásom képei" oldalon láthatóak. Hát amikor megláttam én sem akartam hinni a szememnek,hogy rólam jó kép készülhetett. Amikor egy ismerősömnek megmutattam, aki természetesen nem tudta,hogy ki van a fotókon....azt a megjegyzést tette hozzá,hogy egy 20 évesről készülhetett a kép :) Ez azért jó érzéssel tölti el az embert...... További sikeres munkát!!! Üdv Harsányi Bea

    VálaszTörlés

Like us on Facebook

Flickr Images

https://www.facebook.com/Juhasz.Kornel.Photography